eveline druncks groeistrateeg mindset co

-------   JOUW COACH & STRATEEG

Jij bent klaar om te groeien, ik ben klaar om jou te coachen.

Geef toe aan jouw ambities en start vandaag met het groeien van jezelf en jouw bedrijf.

-------   EEN TRAJECT MET EVELINE

Fuck yes, je bent hier! Dat betekent dat je eindelijk aan jezelf hebt toegegeven dat je méér wilt van wat je nu al hebt. Meer geld, meer plezier, meer voldoening, meer tijd, meer vrijheid en meer klanten met wie het als vanzelf gaat. Ik heb al tientallen ondernemers geholpen die in hetzelfde schuitje zitten, dus ik kan niet wachten om jou ook te helpen.

We ontwikkelen samen jouw unieke methode waarmee je jouw klanten de resultaten geeft waar zij zo naar snakken (lees: waarvoor ze bereid zijn jou veel te betalen). Je levert meer waarde, dus je maakt meer winst. En het kost je minder tijd, dus je houdt eindelijk tijd over om je vrij te voelen - want dáár ben je ten slotte ondernemer voor geworden, weet je nog?

eveline druncks nederlandse business coa

-------   INGREDIËNTEN VOOR JOUW SUCCES

We gaan jouw omzet verdubbelen. Dat lijkt onmogelijk, tot we het hebben gedaan.

Met de onderstaande ingrediënten help ik mijn klanten groeien naar ongekende hoogtes. Van hogere winst en meer ideale klanten tot vrijheid in tijd en geld.

 • DDLU sessie op locatie
  In een Double Down to Level Up sessie duiken we diep in jouw ideale scenario en ontwikkelen we jouw signature framework en strategie.

   

 • Wekelijkse coaching
  In onze wekelijkse sessies houden we de focus scherp en de motivatie hoog. Ik coach je door alle mindfucks heen.

   

 • Persoonlijke support
  Gedurende ons traject heb je mij on speed dial. Je mag mij álles vragen, zoals inhoudelijke feedback, snelle steun of praktische vragen. Uiteraard moet je het zélf doen, maar je staat er niet langer alleen voor. 

-------   GEEN ONE SIZE FITS ALL

Het traject waar mindset en strategie op jouw maat gemaakt samenkomen.

Extra DDLU

€750

 • 4-uur strategiesessie

 • In Haarlem

 • Incl. snacks, drankjes en een maaltijd.

Alleen beschikbaar als aanvulling op een traject.

Kwartaal

€2.999

 • 3 maanden

 • Incl. 1 DDLU sessie

 • Wekelijkse online coaching

 • Unlimited support

Half jaar

€5.997

 • 6 maanden

 • Incl. 2 DDLU sessies

 • Wekelijkse online coaching

 • Unlimited support

Prijzen zijn exclusief btw

In termijnen betalen in overleg mogelijk

-------   TIJD VOOR TAART

Eén van mijn hobby's is de wins van mijn klanten vieren met koek of taart.

Binnenkort eten we koek en taartjes om jouw wins te vieren!

Eveline Druncks coaching review
Eveline Druncks coaching review
Eveline Druncks coaching review
Eveline Druncks coaching review
Eveline Druncks coaching review
Eveline Druncks coaching review
eveline druncks mindset coach nederlands

-------   WAT JE WILT WETEN

Veel gestelde vragen

Wanneer kunnen we beginnen?

Er zijn momenteel nog 3 plekken vrij. Boek een kennismaking op het moment dat het jou uitkomt, dan kunnen we bij een match meteen aan de slag.

 

Kan ik ook een eenmalige sessie afnemen?

Nee, op dit moment niet. Een eenmalige sessie is fijn voor inspiratie, maar mijn ideale klant wil een transformatie. Ik wil jou helpen om een blijvende verandering door te voeren in jouw leven, bedrijf én het leven van jouw klanten.

 

Waarom "mindset" en geen "business" coach?

Een klein onderdeel van ons traject bestaat uit een strategie opstellen op maat voor jouw business. De rest bestaat uit coaching op jouw mindset. Denk aan: grenzen stellen, limieten respecteren, door onzekerheden en motivatiegebrek heen werken, je gedachten helder houden en in de actiemodus blijven - zonder jezelf te overwerken.

Is dit traject voor mij?

Als je de teksten op deze website leest en je aangesproken voelt: Ja, waarschijnlijk wel. Zelfs als je twijfelt raad ik aan om een gratis kennismaking te boeken. Hierin bespreken we waar je staat, waar je naartoe wilt of ik jou kan helpen en of jij door mij geholpen wilt worden. Dus twijfel je? Boek die kennismaking!

 

Help, ik heb een andere vraag!

Geen probleem, stuur me een DM via Instagram,  mail me op info@evelinedruncks.com of stel jouw vraag in een gratis kennismakingsgesprek.

-------   AAN ALLE WERELDMOOIERMAKERS

Mag ik jou helpen om de wereld een beetje mooier te maken?

Voor sommigen is activisme de barricades beklimmen, een protestmars of manifestatie bijwonen, de politiek in gaan, brieven schrijven, staken etc. Allemaal nuttige en nodige vormen van aandacht vragen voor belangrijke zaken in de wereld.

 

Ik zet me ook in voor een gelijkwaardigere wereld en kies een andere aanpak. Naast dat ik me inlees over belangrijke onderwerpen (educating myself) en me erover uitspreek (educating others) zet ik mijn kennis, ervaring en netwerk in om anderen te helpen.

 

Steeds vaker werk ik samen met individuen en bedrijven die de wereld mooier en/of gelijkwaardiger maken. Zo ondersteun ik hen om hun gedachtegoed als een (milieuvriendelijke) olievlek te spreiden. Uiteraard wil ik dit nog veel vaker doen!

Ben jij zo’n persoon of bedrijf die de wereld mooier en/of gelijkwaardiger maakt? Dan krijg je korting op mijn trajecten en kun je (in tegenstelling tot andere klanten) wél kortere trajecten of losse DDLU sessies afnemen. 

 

Bedrijven en individuen die jou voor gingen

Lisa Jansen - Big Vegan Sister en Studio Stoofpot.

Claire van den Helder - Bijzonder Autoimmuun.

Lauri Giepmans die bewustzijn vergroot voor o.a. validisme en de ziekte van Lyme.

 

Wil je hiervoor in aanmerking komen?

Boek een gratis kennismaking en laat bij de notities een korte motivatie achter waarom je mijn hulp kunt gebruiken. We gaan vrijblijvend met elkaar in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.