Ontmoet Eveline...

in een notendop

Ik ben Eveline. Ik ga graag vroeg naar bed en kom er ook vroeg weer uit. Met mijn hondje Padmé leg ik best wat kilometers af. GTST kijken is mijn guilty pleasure. Ik scroll langer op Instagram dan nodig is. Het liefst lees (en luister) ik non-fictie boeken. Afgelopen zomer ging ik voor het eerst naar Italië en nu wil ik snel weer terug.

Door middel van mindset coaching help ik ondernemers naar een managed mind, versimpelde business en hogere winst.

Een van de meest gestelde vragen

“Waarom ben je coach geworden?” 
 

Het korte antwoord: Door mijn ICT-achtergrond ben ik heel goed in abstracte zaken concreet maken, waarmee ik ondernemers help om zichzelf en hun marketing beter te begrijpen.

Een stukje van mijn verhaal

Op mijn 18e adviseerde de politie mij om niet meer terug naar ‘huis’ te gaan, omdat mijn veiligheid niet kon worden gewaarborgd.

 

In korte tijd volgde er heel. veel. tegenslagen (gezakt, bedreigd, bestolen, werkgever failliet, 7x verhuisd in 1,5 jaar en nog veel meer). Hierdoor verdronk ik bijna in mijn eigen zelfsabotage en zelfdestructieve gedrag. Maar na een serie krachtige beslissingen en uitvoering is het me tóch gelukt om ‘succesvol’ te worden.

Op mijn 24e had ik alles waar ik van droomde: Mijn ICT diploma Cum Laude be, droombaan als online marketing docent op het hbo (met goed salaris) bemachtigd, een liefdevolle relatie, twee auto’s voor de deur en een puppy.

Ik had mijn als-ik-later-groot-ben-droom gerealiseerd, maar ik was diep ongelukkig met mezelf en raakte compleet overwerkt. Op een novemberdag zakte ik door mijn benen en kon ik alleen nog maar huilen (#salontafelincident).

Twee maanden later was ik met één handtekening bij de KVK een ondernemer. Ik hielp ondernemers en start-ups met hun online marketing. Daarnaast stortte ik me op persoonlijke ontwikkeling leerde ik mijn beeld van geluk en succes te herdefiniëren, rekende ik af met mijn Imposter Syndrome en wist ik geluk en voldoening te vinden.

Inmiddels ligt mijn focus op ondernemers coachen. Met een mix van theorie over het brein, kennis over marketing en persoonlijke ervaring help ik ondernemers van inzicht naar actie. Zij vereenvoudigen hun business, hebben meer plezier en een (veel) hogere omzet.

Resoneert mijn verhaal en ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen? Boek dan een gratis kennismakingsgesprek.

Wil je meer van mij zien?

Lees mijn verhaal om me beter te leren kennen, volg me op Instagram om kennis te maken met mijn concepten en werkwijze of stuur me een mailtje via info@evelinedruncks.com.